Terugblik op de 2023 editie van de Specialized Gravel Series in Zuid-Limburg

De 2023-editie van de Specialized Gravel Series in Zuid-Limburg was een onvergetelijke ervaring voor zowel deelnemers als toeschouwers. Het schilderachtige dorp Banholt vormde het decor voor een uitdagend en gevarieerd parcours, waarin deelnemers werden getrakteerd op adembenemende vergezichten, glooiende heuvels en ruige gravelpaden. Deze editie bracht het beste van de Limburgse natuur samen met de energie en passie van de gravelcommunity.

Van enthousiaste beginners tot doorgewinterde gravelrijders, iedereen vond zijn ritme op het parcours dat door de prachtige Limburgse landschappen slingerde. Onderweg zorgden verschillende rustpunten voor een moment van verademing en de gelegenheid om verhalen en ervaringen uit te wisselen met andere gravelenthousiastelingen.

Benieuwd naar hoe het eraan toe ging? Bekijk hieronder een impressie van de 2023-editie en laat je inspireren door de unieke sfeer en onvergetelijke momenten. Wil jij bij de volgende editie zelf in het zadel zitten en meegenieten van dit avontuur? Ga dan naar de hoofdpagina van de Gravel Series Limburg, en schrijf je in voor de volgende editie. Mis het niet!