Overnachten tijdens gravel fietsen in Zuid-Limburg

Om goed voorbereid aan de start te staan tijdens de Gravel Series Limburg en om optimaal te genieten van een heerlijk sportief weekend in Zuid-Limburg werken we samen met enkele overnachtingslocaties. Onze partners zijn ideaal gelegen binnen een straal van 5 kilometer van de start en finishlocatie van onze gravel routes. We wensen je een te gek verblijf in onze Citta Slow gemeente.

Landal De Waufsberg – Noorbeek

In Noorbeek ligt Landal De Waufsberg. Een zeer ruim aanbod van verschillende vakantievillas dicht bij de grens met België en veel faciliteiten op korte afstand. Zo is er een mini-shop op het terrein van het park en kun je verse broodjes laten bezorgen.

Ga naar de website van onze partner voor meet informatie: https://www.landal.nl/parken/de-waufsberg

Hoeve Mingels – Banholt

Zet je gravel fiets neer bij een echte Limburgse carré boerderij die volledig is aangepast voor een ontspannen verblijf. Het is gelegen in Banholt middenin het prachtige Zuid-Limburgse Heuvelland. Je hebt de keuze uit een aantal verschillende accomodaties, passend hij je verblijf met vrienden of familie met kinderen.

Ga naar de website van onze partner voor meet informatie: https://hoevemingels.nl/nl

Meer dan alleen gravel fietsen in Eijsden-Margraten

Als je nog voldoende energie over hebt na het fietsen op gravel of wanneer je een aantal extra dagen aan je verblijft plakt kun je in gemeente Eijsden-Margraten nog veel meer doen. Er is een divers aanbod op het gebied van horeca, cultuur en evenementen. Check deze link voor het recreatieve aanbod in de gemeente Eijsden-Margraten.